header_image

Boris Judin – Ada Bojana deo mog postojanja

by Ada Bojana For Me
20/01/2015
Category:   Foto&Video

boris judin čamacBoris Judin ima 23 godine i egzistira gotovo čitavog svog život ili na talasima ili na snegu i zasigurno je jedan od naših najtalentovanijih ekstremnih sportista. Praktično je odrastao na Adi Bojani uz roditelje koji su veliki ljubitelji sportova na vodi i snegu i uz profesionalce iz surf kluba Dragon Project, da bi ubrzo počeo da učestvuje na mnogim evropskim i svetskim takmičenjima, prvo u snowboardu, zatim u kitesurfingu.

bjudin3Ovih dana Boris je na svom YouTube kanalu izbacio jedan sasvim ličan video sa prizorima iz života profesionalnog kajtera sa Balkana – Slice Of My Existence. U seriji meditativnih slika nižu se delovi iz Borisovog života. Ipak, ovde nećete videti one tipične prizore svetski prizntih ekstremnih sportista. Umesto fensi automobila – stara Zastava, umesto luksuznih letovališta – raskoš divlje prirode i zalaska sunca, glavni akteri – kajteri i ribari, uz sve to još i trošne kućice na Bojani, ribarski čamci, kalimere, mreže… a onda, bezbrojni, fantastični skokovi kajtom na ušću Bojane.

Ovaj video nastao je kao “niskobudžetna avantura” i bez sponzora, a ipak govori tako mnogo o lepoti jadranske obale, bogatsvu života na moru i o onim vrednostima koje nemaju cenu. Uživajte!
[youtube id=”7MNkzWCnY0Q” width=”600″ height=”350″]

Više o Borisu saznajte ovde.

 


Leave a Reply

EnglishSerbian