header_image

Postoje dva načina da se oglasite na ovom sajtu. Ukoliko iznajmljujete smještaj, potrebno je da se registrujete i sami postavljate svoje oglase. Ukoliko želite da oglasite neku drugu uslugu (prevoz, restoran, kajt škola, apoteka, prodavnica, isl), kontaktirajte nas na stranici Kontakt, a mi ćemo postaviti vaš oglas. Cenovnik je isti za obe vrste oglasa i možete ga pogledati ovde. Svaki oglas biće objavljen tek po prijemu uplate.

Detaljnije o registraciji i postavljanju oglasa nekretnina:

  1. Registracijana ovoj stranici možete da se registrujete svoj nalog
  2. Jednom kada uđete u svoj nalog, prvo popunite obrazac Moj profil. Ovdje upisujete kontakt podatke (telefon, email, skype, vaše ime ili nadimak) putem kojih zaiteresovana lica mogu da vas kontaktiraju da biste se dogovorili oko izdavanja. Obratite pažnju da ostavite tačne podatke!
  3. Zatim na obrascu Dodaj novi oglas, možete da postavljate oglase, jedan oglas po jednoj nekretnini koju izdajete ili prodajete.  Oglas mora da sadrži bar jednu fotografiju, ali dobro je da ih ima što više. Bitno je i da popunite sva ostala polja, broj spavaćih soba i kupatila, kvadratura itd. Što detaljnije popunite formu, veće su šanse da se potencijalni gost odluči baš za vašu ponudu. Stoga vam preporučujemo da navedete sve dodatne pogodnosti koje gosti imaju kod vas, npr. parking, klima, tv, internet, kolika je udaljenost od plaže isl.
  4. Na kraju, biće potrebno da u skladu sa Cenovnikom uplatite oglašavanje i to putem instrukcija koje ćete dobiti čim unesete oglas.
    Za to vreme, vaš oglas je na čekanju. Čim uplata legne na naš račun, oglas će biti objavljen.

Za sve nedoumice i nejasnoće ovde nas kontaktirajte, tu smo da pomognemo!

 

 

EnglishSerbian