header_image

Sajt adabojanafor.me omogućava reklamiranje bilo koje ponude koja može biti zanimljiva turistima u zoni od Ulcinja do Bojane.

Imate restoran, školu kajta, zubnu ordinaciju, prodavnicu sa rukotvorinama ili bilo koju drugu ponudu za turiste u ovoj oblasti, adabojanafor.me nudi vam mogućnost reklamiranja putem banera.

Baneri su grafička rješenja koja se na ovom sajtu javljaju u tri veličine i na tri pozicije. Zakupljuju se na mjesečnom ili godišnjem nivou. Na ovoj strani možete vidjeti sva tri tipa banera:

1. A, veliki baner – u zaglavlju, iznad ovog teksta, veličine je 1600×330 piksela, pojavljuje se na svim stranicama osim na Početnoj i stranici Smještaj. Zakupljuje se po kategoriji (npr. Restorani, Barovi, Ture i razgledanje, Kitesurf,  itd). Ovaj baner nema mogućnost linkovanja sa drugim stranicama, pa je poželjno da grafičko rešenje sadrži sve bitne informacije. Na jednoj stranici u rotaciji se mogu naći najviše tri banera.

2. B1 i B2, srednji baner – desno od ovog teksta, veličine je 250X350 piksela. Ovaj baner pojavljuje se na svim stranicama, a zakupac treba da naglasi na kojoj stranici želi da se pokazuje (Početna, Smještaj, Restorani i barovi,…). Ovaj baner može sadržati link ka vašem sajtu ili vašem oglasu na sajtu adabojanafor.me. U rotaciji mogu da se nađu najviše tri ovakva banera.

3. C, mali baner – ispod ovog teksta, veličine 250×166 piksela. Ovaj baner kada se zakupi, pojavljuje se na svim stranicama. Ovaj baner može sadržati link ka vašem sajtu ili vašem oglasu na sajtu adabojanafor.me.U rotaciji mogu biti najviše dva ovakva banera.

Cene banera pogledajte na stranici Cenovnik!

Ukoliko ste zainteresovani za oglašavnje, javite nam se putem kontakt podataka na stranici Kontakt.

 

 

 

EnglishSerbian