header_image

Pharmalife apoteke

Pharmalife_UlcinjZdravstvena ustanova “Pharmalife” osnovana je kao rezultat opredjeljenja da svojim ucescem u programima unaprijedjenja javnog zdralja aktivno utice na podizanje opstog nivoa usluga u oblasti zdravstvene zastite. Ljubazno osoblje koje je uvek na raspolaganju svojim pacijentima, prijatan ambijent, široka paleta proizvoda, samo su neki od načina na koji apoteka Pharmalife stice prepoznatljivost i poverenje svojih kupaca.

MEDICINSKA KOZMETIKA
Za vas smo odabrali najkvalitetnije proizvode za njegu koze, lica i tijela i kose poznatih svjetskih brendova kao Vichy, Uriage, Eucerin, Skincode, Murad, Ultrasun, Mustela…

brans kozmetikaBABY KUTAK
Baby kutak posjeduje sve za vaše najmlađe na jednom mestu. Oprema za bebe, kozmetika za bebe i djecu, pelene i hrana, su samo neke od stvari koje mozete naci u Apoteci Pharmalife.

baby brandsUMJESTO LIJEKA
Apoteka Pharmalife nudi veliki izbor OTC preparata koji se nabavljaju bez lekarskog recepta. Takodje posjeduje kompletni paletu dijetetskih suplemenata, vitamina i minerala kao i herbalne preparate koji doprinose ocuvanju zdravlja.
APOTEKA
Apoteka Pharmalife izgradjena je, i posluje postujuci poslednje evropske standarde, cime je postala mjesto sigurne kupovine. U nasoj apoteci ocekuje vas profesionalno osoblje koja vam stoji na raspolaganju i pomoci da nadjete svoj ljijek. Apoteke “Pharmalife” se nalaze u samom centru Ulcinja, u Donjem Shtoju na Velikoj Plazi i na samo Pristanu na Maloj Plazi.

Pharmalife_interior

 

EnglishSerbian