header_image

Zdravlje i lepota


aba medica logo Aba medica biohemijska labaratorija sa internističkom ordinacijom obuhvata sledeće programe: biohemija, hematologija, virosologija, koagulacija krvi i analiza urina,   kao i sve vrste ljekarskih pregleda i kućne posjete..

PROVEDITE SVOJ ODMOR BEZBRIŽNO JER ABA MEDICA BRINE ZA VAŠE ZDRAVLJE I ZDRAVLJE VAŠE PORODICE!

Više informacija ovde!

 

barock prof

Barock je salon lepote koji nudi široki dijapazon usluga. Nalazi se u centru Ulcinja iznad Male Plaže, a posebno se izdvaja prelepim ambijentom i opuštenom atmosferm koja će vas sigurno ponovo vratiti u ovaj lokal. Nemojte propustiti priliku da svratite kod nas i dobijete kompletan tretman koji će poboljšati vaš izgleda ali i unaprediti vaše zdravlje i svakako ulepšati dan.

Više informacija ovde!

 

 

Pharmalife_150-150Pharmalife apoteke nalaze se u Ulcinju na dve lokacije i u Donjem Štoju u centru. Ljubazno osoblje koje je uvek na raspolaganju svojim pacijentima, prijatan ambijent, široka paleta proizvoda, samo su neki od načina na koji apoteka Pharmalife stiče prepoznatljivost i poverenje svojih kupaca.  Uz uobičajene proizvode apoteke u svojoj ponudi imaju i medicinsku kozmetiku, opremu za bebe i OTC preparate.

Više detalja pogledajte ovde!

 

 

dr fero Unimedica – pedijatrijska ordinacija brine o zdravlju vaših najmlađih, a zhvaljujući višegodišnjem isustvu  sa “letnjim” bolestima u sezoni leči i odrasle pacijente. Više informacija ovde!

 

EnglishSerbian